Stavební práce na novém obchodním centru Forum Prešov jsou v plném proudu

V pondělí 15. dubna 2019 jsme slavnostně zahájili výstavbu dalšího developerského projektu skupiny GEMO na Slovensku. Realizace obchodního centra Forum Prešov přinese nejen nové nákupní možnosti, ale také přispěje k revitalizaci městské zástavby.

OC Forum Prešov představuje moderní vnitroměstské centrum a na ploše cca 32.000 m2 nabídne po svém dokončení více jak 120 obchodů, kavárny, restaurace s venkovními terasami, moderní 7-sálové Cinemax multikino, velké Fit Up fitness centrum a 500 parkovacích míst v podzemí. Součástí projektu je i obnova sousední tržnice na moderní tržnici s čerstvými místními produkty.

„Věříme, že Forum Prešov má potřebné vlastnosti k tomu, aby se stal solidním projektem a zároveň moderní součástí městského centra.  Toto místo si nepochybně zaslouží stát se opět místem setkávání, nákupů a zábavy,“ říká zástupce investora Libor Tandler, ředitel Gemo Development.

Investorem projektu je firma GEMO HOLDING, a.s. člen koncernu GEMO, generálním dodavatelem stavby je společnost GEMO Slovensko, spol. s r.o.