Slavnostní otevření sportovní centra OMEGA

Nový sportovní areál, na špičkové úrovni pro aktivní i relaxační sportovce všech věkových kategorií, zahájil svůj provoz slavnostním otevřením v pátek 26. září 2008.

Výstavba sportovního areálu v takovém pojetí je zcela ojedinělý projekt ať už v celé ČR, tak i v okolních evropských státech. Veškerá sportoviště jsou navržena podle parametrů pro pořádání mezinárodních turnajů. Na rozdíl od ostatních již realizovaných center zahrnuje širokou škálu aktivit. Stavba je koncepčně řešena jako komplex tří halových objektů pro tenis, squash a badminton, propojených mezi sebou centrální dvoupodlažní budovou se šatnami, fitness, sálem pro aerobik, rozsáhlou regenerační zónou se saunami, whirpoolem a bazénem a nezbytným sociálním zázemím. K budově patří devět venkovních antukových tenisových kurtů s objektem letního občerstvení, který je integrován do objektu krytého parkoviště pro zákazníky centra s možností parkování pro celkem 79 vozidel.

Centrum sportu a zdraví Omega je součástí rozsáhlého projektu v této lokalitě v Olomouci, na ploše bývalého Spartakiádního stadionu, když jeho završením bude výstavba nového čtyřhvězdičkového hotelu s kongresovým zázemím, která bude zahájena koncem letošního roku. Dokončena bude na jaře r. 2010.

Generálním dodavatelem stavebních prací sportovního areálu i nového hotelu je společnost GEMO OLOMOUC, spol s r.o..

V Olomouci 3.10.2008

www.omegasport.cz