Průmyslová výstavba v Poličce pokračuje

Olomouc 1. 8. 2015 – GEMO OLOMOUC a Milacron Czech Republic rozšiřují svoji dosavadní úspěšnou spolupráci výstavbou další haly v Poličce.

Stavební společnost GEMO OLOMOUC, spol. s r.o. zahájí výstavbu letos v červenci, předání díla investorovi proběhne v prosinci 2015. Celková plocha pozemků zahrnuje cca 12.000 m2, plocha haly určené ke strojírenské výrobě cca 4.000 m2 a zastavěná plocha komunikací cca 5.400 m2. Projekt zahrnuje také přístavbu administrativní budovy.

Milacron vyrábí technologie a zařízení pro výrobu vstřikovacích lisů k produkci plastových obalů tekutin. Ve městě patří firma k nejvýznamnějším zaměstnavatelům. Po dostavbě poslední etapy by mělo dojít k navýšení počtu zaměstnanců o dalších 75 dělníků a 28 administrativních pracovníků na celkových 175 dělníků a 57 administrativní pracovníků.

Dosavadní spolupráce investora a generálního dodavatele zahrnovala výstavbu prvních dvou etap na ploše cca 30.000m2 a celkové zastavěné ploše cca 12.500 m2 a zastavěné ploše komunikací 8.250m2.