Nákupní centrum FORUM Poprad bylo slavnostně otevřeno

Olomouc, 22. 10. 2015 – nákupní centrum přivítalo při svém slavnostním otevření tisíce návštěvníků. FORUM Poprad svým umístěním v centru města nabízí skvělou dopravní dostupnost, více než 100 spotřebitelských značek, 450 parkovacích míst a to vše s nádherným výhledem na panorama Vysokých Tater.

Obchodní centrum rozkládající se ve třech podlažích na celkové ploše cca 22.000 metrů čtverečních je aktuálně z 98% pronajaté atraktivním mixem nájemců jako jsou např. supermarket Tesco, H&M, C&A, Lindex, New Yorker, 5 značiek LPP (Reserved, Sinsay, Cropp, House, Mohito), Lee Cooper, Time Out, Intersport, A3 Sport, Planeo Elektro, DM Drogerie, Martinus, Baťa, CCC, Tchibo, Tom Tailor, John Garfield, Dráčik a Pepco. Nabídku doplňuje široký výběr restaurací, kaváren a moderní fitness centrum Golem (na ploše 1.000 m2), zároveň také banky a další služby včetně některých značek, jež jsou ve městě zcela nové, jako např. Benetton, Gaastra či Apple Store.

Společnost Multi Slovakia realizovala projekt FORUM Poprad v joint venture se společností GEMO HOLDING, a. s., člen koncernu GEMO. Koncept nákupního centra byl vytvořený ve spolupráci s TTDesign, design skupinou Multi ve spolupráci s architekty z ArchDesign, Česká republika a generálním dodavatelem stavby byla stavební společnost GEMO SLOVENSKO, spol. s r.o.

GEMO

Skupina GEMO patří k významným hráčům v oblasti stavebnictví a developmentu. Vznikla jako odpověď na potřeby dynamicky se rozvíjející stavební společnosti GEMO OLOMOUC, spol. s r.o. a disponuje 25letými zkušenostmi v oblasti pozemního stavitelství a developmentu. Skupina GEMO má ve svém portfoliu bezmála 180 velkých a významných celků realizovaných jako generální dodavatel, developer a/nebo investor. Výjimečnost těchto staveb a projektů dokazují mnohá získaná odborná ocenění. Na slovenském trhu je skupina GEMO aktivní od roku 2007, a to prostřednictvím společnosti GEMO SLOVENSKO, spol. s r.o.

MULTI

Multi je vedoucím investorem, majitelem, správcem a (re)developerem kvalitních nákupních center v Evropě a Turecku. Už od svého založení v roce 1982 sehrálo Multi aktivní roli v developmentu více jak 180 projektů a momentálně vlastní či spravuje více než 90 nákupních center.