Dvě nominace v soutěži Best of Realty – pro Rezidenci na Dlouhé a OC Frýda

Olomouc 16. 10. 2015 – bytový projekt Rezidence na Dlouhé v Olomouci a obchodní centrum FRÝDA Frýdek-Místek byly nominovány v 17. ročníku prestižní soutěže „Best of Realty 2015“. Generálním dodavatelem a investorem byla společnost GEMO OLOMOUC, spol. s r.o.

Projekt Rezidence na Dlouhé připravilo renomované studio CAM Architekti s.r.o., Praha. Společnost ZAHRADA Olomouc s. r.o. ve spolupráci s CAM Architekti je autorem organicky tvarovaného soukromého parku umístěného uvnitř bytového komplexu, který byl zkolaudován na podzim roku 2014. Na jaře roku 2015 našlo všech 55 bytových jednotek své nové majitele a developerský záměr byl úspěšně ukončen. Zdroj: www.rezidence-nadlouhe.cz/novinky-a-tiskove-zpravy-archiv.php a www.facebook.com/Rezidence-Na-Dlouhé-545440712144930

Projekt obchodního centra FRÝDA připravily kanceláře KRR Architektura a PROJEKTSTUDIO EUCZ. Frýda je developerským počinem většinového vlastníka GEMO OLOMOUC a TK Development a veřejnosti byla otevřena 13. 11. 2014. Investiční záměr realizovaný ve výši téměř 700 milionů korun patří se svými 65 obchodními jednotkami ke středně velkým projektům. Více informací lze nalézt na: www.ocfryda.cz

Soutěž Nejlepší z realit - Best of Realty vznikla v roce 1999 a od data svého založení mapuje a oceňuje nemovitosti realizované na území České republiky, které byly nově vybudovány či prošly zásadní rekonstrukcí. V soutěži Nejlepší z realit - Best of Realty jsou oceňovány projekty, které významným způsobem reprezentují úspěchy a schopnosti architektů, stavitelů, projektantů, developerů a v neposlední řadě i realitních agentů při jejich prodeji či pronájmu. Zdroj: http://www.bestofrealty.cz/o-nas