Už třetí Rodinný den GEMO se nám vydařil

Olomouc, 11.6. 2019 - V sobotu 1. června 2019 v prostorách areálu Omegy, centra sportu a zdraví v Olomouci jsme opět po dvou letech uspořádali v pořadí již třetí Rodinný den GEMO. Akce se zúčastnilo přes tisíc našich zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků. Celým sobotním odpolednem nás provázela moderátorka Gábina Partyšová. Příjemným zpestřením programu bylo vystoupení zpěváka Václava Lebedy alias Voxel a koncert Debbi s kapelou.

Akce odstartovala v 16,00 hodin grilováním a ochutnávkou kulinářských specialit šéfkuchaře hotelu NH Olomouc Collection. Počasí nám opravdu přálo a každý z účastníků si mohl vybrat z pestrého programu zábavných atrakcí a aktivit.  Děti si v průběhu odpoledne nejvíce užívaly malování na obličej, vystoupení klauna s balonkovou show, skákacího hradu, trampolíny, jízdu el. autíčky a výroby slizu. Pobavili nás pohádkoví maskoti i kouzelník, skvělou show předvedli popularizátoři vědy z Pevnosti poznání.

V oficiální části programu jsme tradičně popřáli našim firemním jubilantům. Nezapomněli jsme ani na nejpotřebnější z nás a věnovali jsme dárkový šek v hodnotě 100 tis. Kč olomouckému Centru rehabilitačních služeb, členu skupiny Jitro s.r.o. na zakoupení speciálního rehabilitačního zařízení v rámci terapie neurologických pacientů.

Kontakt:
Iveta Koutná