Rodinný den GEMO

Olomouc, 13.6. - V sobotu 6. června jsme v areálu Omegy, centra sportu a zdraví v Olomouci opět po dvou letech uspořádali Rodinný den GEMO. Akce se zúčastnilo přes tisíc zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků. Celým odpolednem provázela zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová, závěr patřil vystoupení Marka Ztraceného s kapelou.

Firemní akce odstartovala za krásného slunečného počasí v 16 hodin grilováním a ochutnávkou kulinářských specialit šéfkuchaře hotelu NH Collection Olomouc Petra Zučka. Děti si v průběhu odpoledne užívaly malování na obličej, vystoupení klauna s balónkovou show, zazpívaly si s Yvettou Blanarovičovou pohádkovou superstar, nahlédly do světa kouzel a mikromagie, vyzkoušely si jízdu ve čtyřkolkách a další atrakce.

Dospělí si mohli nejen prohlédnout luxusní sportovní vozy renomovaných značek Ferrari, Porsche, Nissan a Lamborghini, ale 10 vylosovaných si vyzkoušelo adrenalin ve spojení s rychlou jízdou a vůní benzínu na vlastní kůži.

Společnost GEMO OLOMOUC pomáhá potřebným, proto využila i této příležitosti a v oficiální části programu předal majitel společnosti pan Ing. Jaromír Uhýrek dárkový šek v hodnotě 100 tis. Kč, paní Mgr. Elišce Maixnerové, zástupkyni nadace Jitro – Sdružení rodičů a přátel postižených dětí z.s. na zakoupení rehabilitačního zařízení v rámci budování nového Lokomočního centra Jitrocel v Olomouci.

Kontakt:
Ilona Tandlerová