GEMO a.s. posiluje akcionářskou strukturu o tři klíčové manažery

Olomouc, 5. února 2018 – Stavební firma GEMO jmenovala v souladu s přeměnou na akciovou společnost nové představenstvo a dozorčí radu. Vedle zakladatele firmy Jaromíra Uhýrka, který se nově stává předsedou představenstva, se jeho členy stávají dosavadní ředitel divize Čechy Miloslav Bouda a ředitel divize Morava a Slovensko Ondřej Foukal. Ředitelka ekonomického úseku Jana Složilová se nově stává členkou dozorčí rady. Zároveň se tito členové vrcholových orgánů stávají prostřednictvím společnosti MANCOOL a.s. také minoritními akcionáři společnosti GEMO a.s.

„Změnami posilujeme vlastnickou a manažerskou strukturu naší firmy. Věříme, že díky nim zvýšíme naši konkurenceschopnost a zároveň podpoříme další kontinuální rozvoj firmy do budoucna,“ říká předseda představenstva GEMO a.s. a zakladatel firmy Jaromír Uhýrek.

Společnost GEMO byla založená v roce 1990 jako malá stavební společnost. Od té doby vyrostla do pozice jednoho z nejvýznamnějších hráčů v oblasti pozemního stavitelství v České republice.

Kontakty pro média:

Iveta Koutná
PR a marketing
E-email: koutna@gemo.cz
Tel: 585 202 002

O společnosti Gemo:

Stavební firma GEMO působí na českém trhu už od roku 1990. Společnost realizuje kompletní výstavbu na klíč v oboru pozemního stavitelství, a to jak novostavby, tak rekonstrukce. Hlavní předmět její činnosti tvoří provádění staveb občanských, průmyslových a bytových, včetně zajištění infrastruktury. Dále se zaměřuje také na projektovou a inženýrskou činnost.