Čestné uznání pro Rezidenci Nová Karolina II v soutěži Stavba Moravskoslezského kraje 2018

V Olomouci, 17.6. 2019 - Bytový dům F developerského projektu Rezidence Nová Karolina II v Ostravě získal čestné uznání v 13. ročníku soutěže Stavba Moravskoslezského kraje 2018. Slavnostní vyhlášení soutěže proběhlo ve čtvrtek 13. června v industriálních prostorách Kompresorovny areálu Landek Park v Ostravě-Petřkovicích.

Přes 250 významných osobností a hostů sledovalo udílení cen v šesti základních a dalších speciálních kategoriích.

Oceněný bytový dům F je součástí druhé etapy výstavby našeho developerského projektu s moderní architekturou, vysokým standardem vybavení a použitých materiálů Rezidence Nová Karolina v Ostravě. Objekt s 65 bytovými jednotkami ve 2. – 9.NP o velikostech 1+kk – 4+kk a dvěma komerčními jednotkami je výjimečný svou polohou u centrálního náměstí Biskupa Bruna a výhledy na Beskydy a industriální komplex Dolní Vítkovice.

Investorem projektu je New Karolina Residential Development II s.r.o., autorem projektu společnost CAMA Architekti s.r.o. spolu s PROJEKTSTUDIO EUCZ, s.r.o. a generálním dodavatelem výstavby je společnost GEMO a.s.

Více o projektu: www.rezidence-nova.karolina2.cz
Více k oceněným stavbám: http://stavbamsk.cz/vyhodnoceni-souteze/

Kontakt:
Iveta Koutná