Burzy práce a vzdělání

V Olomouci 17.10. 2017 - Naše společnost se zúčastnila Burzy práce a vzdělání 2017 v Olomouci, která se konala v pavilonu A výstaviště Flora. Navštívily ji stovky návštěvníků z řad veřejnosti, zájemci o zaměstnání, žáci ZŠ i studenti SŠ i VŠ. V roli vystavovatelů se představilo šedesát nejvýznamnějších zaměstnavatelů Olomouckého kraje, střední odborné a vysoké školy.

Olomoucká burza byla poslední ze čtyř Burz práce a vzdělávání, které proběhly v září a říjnu ve městech Olomouckého kraje. Akce se uskutečnily také v Prostějově, Přerově a Šumperku a letos poprvé jsme se zúčastnili i my. Uchazečům o zaměstnání jsme poskytli informace o možnostech pracovního uplatnění. Studentům středních škol, žákům základních škol a jejich rodičům jsme představili pestrou nabídku spolupráce, kterou mohou u nás využít již v průběhu studia. V neposlední řadě jsme pro návštěvníky připravili doprovodný program, a to v podobě soutěží o zajímavé ceny.

Burzy s mottem „Hledejte práci tam, kde skutečně je!“ se konaly pod záštitou Úřadu práce ČR, Svazu průmyslu a dopravy ČR a Krajské hospodářské komory Olomouckého kraje.

Kontakt:
Ilona Tandlerová